Hubungi kami

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Gerombolan: +8613533180895

E-mel:Cathy001@gdbahe.com

Tambah: Bangunan 51, 1850 Chuangyi Taman No. 200 Timur Fangcun Avenue, Daerah Liwan, Guangzhou, China

Rumah > Pengetahuan > Kandungan
Tiga prinsip perolehan profil aluminium penyemperitan Sep 11, 2017

Pertama: tidak sangat murah untuk memilih

Kos aluminium = harga spot aluminium + aluminium penyemperitan pemprosesan bayaran + bahan pembungkusan + penghantaran.

Ini sangat telus, kos aluminium berada hampir, jauh lebih rendah daripada harga pasaran, yang mungkin pertama: kurang berat per meter; kedua: Jongkong aluminium adalah penggunaan aluminium buangan yang dikitar semula; ketiga: pembesaran kerugian

Kedua: jualan bahan-bahan yang pembekal tidak memilih hanya tahu

Menyediakan barangan yang kecil, bergerak sedikit pendawaian Miss, online ingin membuat promosi yang boleh dibuka. Ini sering dicederakan oleh pembeli kami. Ketinggalan pendawaian kebanyakannya tidak tahu bagaimana untuk menggunakan, hanya tahu harga unit. Bagaimana untuk menggunakan untuk memenuhi keperluan pelanggan; Bagaimana untuk membuat yang terbaik kos efektif; dalam halaman yang berbeza dengan cara ini adalah cara terbaik untuk menyambung.

Ketiga: pilihan pembekal aluminium berasaskan pengeluaran

Pembekal aluminium berorientasikan pengeluaran, biasanya terlibat dalam hal ini industri selama lebih daripada 5 tahun, pengguna mereka sendiri, mempunyai pelbagai pengalaman praktikal, kualiti produk dan prestasi sangat baik pemahaman dan penguasaan, akan mengesyorkan sesuai Pelanggan-pelanggan perlu nilai untuk wang produk yang lebih baik, memilih aksesori yang mudah dan praktikal.

Industri aluminium digunakan secara meluas dalam pelbagai jenis fleksibiliti, ianya mesra alam, mudah dan melipat, menjimatkan masa dan hayat Perkhidmatan lama dikenali. Profil industri aluminium, spesifikasi, sesuai untuk semua jenis peranti mekanikal; Tiada kimpalan, mudah untuk melaras saiz, mudah untuk menukar struktur; dimensi toleransi keperluan syarat-syarat ketat, tinggi kemasan permukaan; pemasangan kerja mudah dan cekap, tinggi produktiviti.

Berkaitan dengan aspek skop pemakaian: talian pengeluaran, perancangan operasi Jadual, partition office, skrin, pagar perindustrian dan rangka kerja yang pelbagai, memaparkan pendirian, rak, habuk mekanikal meterai, penutup dan sebagainya.