Hubungi kami

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Gerombolan: +8613533180895

E-mel:Cathy001@gdbahe.com

Tambah: Bangunan 51, 1850 Chuangyi Taman No. 200 Timur Fangcun Avenue, Daerah Liwan, Guangzhou, China

Rumah > Pengetahuan > Kandungan
Apakah fungsi utama tirai? Sep 11, 2017

Dalam penampilan bagus, tetapi juga boleh block UV tersebut, perlindungan privasi, Dongnuanxialiang, dan sebagainya. Di sini kita sampai kepada penerangan terperinci fungsi.

Tirai kelihatan mudah dan murah hati, dengan ciri-ciri hiasan yang sangat bagus. Ia dapat dilakukan secara langsung meletakkan kaki, sangat mudah dan murah hati, yang tidak akan mengambil ruang. Langsir jenis ini tidak akan menjejaskan kami garis nampak, pemandangan di luar tingkap boleh digambarkan sebagai satu renungan, manakala lebar dalam bilik tidak akan terjejas. Ia juga mempunyai fungsi yang penting untuk melindungi privasi, langsir jenis ini terutamanya melalui arah bonggol untuk menghalang garis nampak di luar. Apabila permukaan convex halaman ke arah Dewan, bayang-bayang kami sudah tidak terlihat di luar rumah, ia mempunyai fungsi teduhan tertentu. Langsir jenis ini mempunyai kesan perlindungan privasi kami yang sangat baik. Pengatup kering adalah sangat mudah, kita tidak perlu untuk mengeluarkannya, hanya Lap dengan kain basah boleh pakai kain basah sedikit pencuci neutral adalah lebih mudah. Pada masa ini, hati anda mungkin ragu-ragu, ia tidak akan pudar itu, ianya tidak perlu bimbang tentang hal itu, ianya tidak lusuh, terutamanya kerana produk tersebut mempunyai prestasi kalis air yang sangat baik.

Di samping itu, tirai boleh juga menghalang kemasukan cahaya ultraviolet. Terutama di musim panas UV adalah sangat toksik, Bilakah ia masuk ke dalam Bilik, perabot kami akan pudar. Dan pemasangan tirai tersebut, anda tidak perlu takut perabot akan pudar. Ke titik terakhir adalah tirai tersebut Dongnuanxialiang, menggunakan bahan yang mempunyai prestasi sangat baik penebat, suhu di dalam Bilik musim sejuk akan tidak tersebar. Dan pada musim panas di luar udara panas juga sukar untuk masukkan.