Hubungi kami

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Gerombolan: +8613533180895

E-mel:Cathy001@gdbahe.com

Tambah: Bangunan 51, 1850 Chuangyi Taman No. 200 Timur Fangcun Avenue, Daerah Liwan, Guangzhou, China

Rumah > Berita > Kandungan
Terdapat beberapa jenis aluminium venir? Sep 11, 2017

1 kayu bijirin venir aluminium: permukaan venir aluminium dirawat dengan kayu ke kesan seni kayu dan kraf, venir aluminium bijirin kayu tiruan kerana cirinya cantik, woody realistik memakai corak popular dengan orang ramai.

2 batu venir aluminium: melalui proses spraying Khas di permukaan venir aluminium pemprosesan berkuat kuasa batu tiga dimensi

3 diukir venir aluminium: penggunaan ukiran Mesin di permukaan venir aluminium diukir corak baik pra direka bentuk, corak venir ukiran aluminium boleh disesuaikan mengikut keperluan pelanggan.

4 Punching aluminium venir: menggunakan peranti tebukan digital untuk menggerudi lubang dalam pelbagai bentuk atas permukaan venir aluminium, yang boleh ditambah seperti yang diperlukan.

5 fluorocarbon aluminium venir: juga dikenali sebagai flat aluminium venir, lapisan permukaan dengan salutan fluorocarbon, Salutan serbuk, semburan Cat poliester, fluorocarbon pra menggulung empat kategori.


Pengilang-pengilang venir aluminium boleh disesuaikan mengikut keperluan sebenar pelanggan ke kayu venir aluminium, venir aluminium tirus, venir melengkung aluminium dan lain-lain bentuk yang pelik. Aluminium-venir praktikal penggunaan pelbagai jenis hiasan yang kuat.